My Second Skin My Second Skin

Retourneren

U heeft 14 dagen de tijd om te bepalen of u tevreden bent met uw aankoop.

Meld uw retour aan door een mail te sturen aan info@mysecondskin.nl en vermeld daarin uw naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kunt u de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. Wij dienen de retour na aanmelding, binnen 14 kalenderdagen te hebben ontvangen.

My Second Skin
Architronlaan 2-60
5321JJ Hedel

LET OP:
Als het product gedragen, gewassen, gewijzigd of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen. Artikelen die speciaal gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Creditnota

Als wij uw retour hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging en creditnota per e-mail. We zullen het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugstorten op uw rekeningnummer.

Kosten

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Herroepingsrecht

Bij elke levering ontvangt u een pak- en retourbon. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, is het voldoende om alleen de retourbon mee te sturen. U kunt ook door het invullen van de retourbon (klik hier) aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent daarbij niet verplicht de reden van retour te vermelden.

Verzendbewijs

Wij raden aan om altijd het verzendbewijs van de retour te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld. Een retour is succesvol afgehandeld zodra het aankoopbedrag teruggestort is op de uw bankrekening. My Second Skin is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoekgeraakt zijn in de post.

Ruilen

De meest efficiënte manier om een artikel te ruilen is om het desbetreffende item te retourneren en vervolgens de juiste maat en kleur opnieuw via de webshop te bestellen.

Garantie

Op alle gekochte artikelen van My Second Skin zit een garantie van vier weken na ontvangst. Mail ons de klacht, het ordernummer en foto van klacht door en stuur deze naar info@mysecondskin.nl. Wij zullen de klacht zo snel mogelijk, doch binnen twee weken, in behandeling nemen.

U kunt geen aanspraak maken op de garantie bij:

  • Beschadiging door opzet of nalatigheid
  • Uitzonderlijke slijtage
  • Beschadiging door het niet opvolgen van de wasvoorschriften

Retourformulier

Indien u een bestelling wilt retourneren is het belangrijk dat u het retourformulier invult. Download het formulier via onderstaande link. Meld uw retour voor het versturen van het pakket, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan op: info@mysecondskin.nl.

>> DOWNLOAD RETOURFORMULIER >>

Print het formulier en stuur het pakket terug naar:

My Second Skin
Architronlaan 2-60
5321JJ Hedel

X