My Second Skin My Second Skin

Veel gestelde vragen

Hoe bepaal ik mijn bh maat?
Op de pagina waar u de bh kunt selecteren ziet u een matentabel met daarbij een pop waar meetinstructies naast staan. Als u deze opvolgt, heeft u een juiste maatbepaling.
Mag ik de bh passen?
Dat mag zeker! We vragen u wel om dit over een hemdje te doen in verband met hygi├źnische redenen. Ook is het van belang dat u het kaartje niet verwijdert, tenzij u zeker bent dat u de bh wilt houden.
Kan ik de My Second Skin bh ook voor het sporten gebruiken?
Dat kan zeker! Zoekt u een prettige bh die ook steun geeft dan is de My Second Skin een zeer goede keuze.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
De levertijd van onze producten is 1 werkdag. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur besteld en het product op voorraad is verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag. Dan heeft u het de volgende werkdag in huis.
Ik heb de verkeerde maat besteld of wil de bh retourneren, wat nu?
U kunt uw bh retour sturen naar ons adres : Architronlaan 2-60 , 5321 JJ in Hedel. Hiervoor gebruikt u het meegeleverde retourformulier.

Wilt u ruilen? Dat is mogelijk, u ontvangt de nieuwe bh weer binnen 1 werkdag nadat wij de vorige bh hebben ontvangen. Wilt u dit niet, dan ontvangt u uw aankoopbedrag retour zodra wij de goederen hebben ontvangen.

Ik heb een kortingscode van het ziekenhuis gekregen. Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?
Op de website van My Second Skin kunt u op de pagina ‘afrekenen’ de kortingscode toevoegen in het daarvoor bestemde vakje. Klik vervolgens op toepassen, dan wordt de korting verrekend over het gehele factuurbedrag.
Hoe bepaal ik mijn bh maat?
Op de pagina waar u de bh kunt selecteren ziet u een matentabel met daarbij een pop waar meetinstructies naast staan. Als u deze opvolgt heeft u een juiste maatbepaling.
Ik ben nog niet geopereerd en ik ben op zoek naar een fijne bh, maar ik weet mijn maat niet.
De onderborstomvang is dan heel belangrijk bij het bepalen van de maat, deze zal namelijk niet veranderen. Is de onderborstomvang bijvoorbeeld 80 cm dan is dat het uitgangspunt. Daarnaast kunt u samen met uw chirurg bepalen welke cupmaat u krijgt. Met deze informatie kunnen wij een maatbepaling voor u doen.
Mijn borsten zijn ongelijk na de operatie hoe bepaal ik de maat?
De onderborstomtrek is hier de leidende maat. Ook kunt u de pads die in de bh zitten gebruiken om in de zakjes te verwerken, eventueel beide pads aan 1 zijde plaatsen. Vindt u het bepalen van de maat toch nog lastig? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 085-1302121
X